Thursday, June 23, 2011

SEBAB KENAPA KORANG KENE BLOCK KAT FACEBOOK


Anda pernah diblock dalam fb??

mesti anda rase suck gile kat org tu

tapi anda tahu x sebab ape anda diblock

nah aq bagi sebab kenapa korang kene block kat fb!!!

1.SHOW OFF YANG MELAMPAU KAT FACEBOOK

kalau anda selalu SHOW OFF anda punya barang cam MOTO,SHAWL,N LAIN

secara berlebihan maka secara x langsung anda terdedah dengan gejala

MEMBLOCK kat fb itu belum lagi yang SHOW OFF yANg terdedah sana -sini

2.STALKER YANG X BERWIBAWA

weyhh agak2 la nak jadi stalker pon.toksal lah nak komen sume status n pic

x ke sangat ANNOYING tu...mesti korg yg stalker ade JIWE KACAU

lagi satu pasal LIKE2 Neyhhhh....toksah la like status org tgh angin satu badan

memang nak cari nahas....

3.SO CALLED "KARMA"

pErnah x anda block org lain?? klu gitu anda anggaplah BLOODY HELL REVENGE

utk korang....lebih baik kne BLOCK daripada kene BUNUH!!

wat goes around comes around......

4.BLOCK ATAS DASAR INSECURE

contoh masalah di atas:

Jimi:Kenapa yu block ai dari fb yu?
Aton:Manede.Kan yu baru komen kat page ai.
Jimi:Da tade da..yu dah block ai...
Aton:Owh..mebi boipren ai kot yang tolong block kan untuk ai.
Jimi:Eh,kenapa?
Aton:Maybe die tak nak ai flirt2 dengan orang lain kot.Tapi siyes,ai takde niat nak block yu..Maybe sebab yu selalu komen kat ai pny status..bla...bla..bla...dia ingat kita ni skandal..bla..bla...bla..main kayu tiga..bla..bla..bla..

Jimi:What the...

Jimi is now offline

P/S:RAMAI GILE TUTUP AKAUN FACEBOOK BAGI YG KAPEL2 NIH.....



Prima is Pumakilla.....

video

Ni dye salah satu vids penyanyi baru PRIMA

lagu ni tajuknya MARILAH

pehhhh paling hot lah

nyanyi x sedap mana pon

bajet INTERNATIONAL

that why salah satu sbb kenapa aq x dgr lagu melayu

ALL MALAYSIAN SINGER WANT TO BE "ORANG PUTIH"

x de kemajuan langsung

yg TERDEDAH sana sini yg korang ikut......

SHAH JASZLE yg dalam klip video ni msti stim gile layan PRIMA..



4

ok pertama sekali ingin memanjatkan kesyukuran ke hadrat ilahi ari ni dah dapat keputusan

exam sem lepas.agalk UNEXPECTED RESULT jgk sbb target lebih rendah daripada itu.

kepada kawan2 yg berjaya diucapkan TAHNIAH berguni2 daripada aku.kepada yang sangkut

jangan kecewa kerana DUNIA ANDA BELUM BERAKHIR LAGI.HARI ni aku nak cite pasal

no 4.banyak mende berlaku dalam idup aq berkaitan nombor 4

berikut merupakan rentetan peristiwa pasal no 4 dalam idup aq:

1.darjah 5 first time dapat top 5....dapat nombor 4

2.Pekse akhir tahun darjah 6 dapat 4B.......fIRST time dapat banyak B dalam exam

3.Dapat 4A dalam exam

4.Dapat 8A dalam PMR..OK 4X2=8....Dua kali ganda nombor 4

5.Dapat 4A dalam SPM......tapi 4 paling suck dalam idup aq

6.4 paper aq amik utk exam pismp sem 1

7.dapat tingkatkan pointer sem 2 ppismp iaitu 3.40 dikala ramai mengalami penurunan

pointer

8.Ok pointer terbaru exam aq 3.84...Ada nombor 4

9.LADY B AKAN RELEASE ALBUM BARUNYA IAITU 4(merujuk kepada beyonce)

tu jelah kaitan nombor 4 dalam idup aq


tAPI.......


ADAKAH AQ AKAN KAWIN 4?


ATAU DAPAT POINTER 4 FLAT SEM DEPAN PLAK


HMMMMMMMM....................................