Tuesday, November 2, 2010

CUPID SENDS ARROW FROM ABOVE...

12
Anda berbual dengan si dia hingga lewat malam melalui panggilan telefon atau bersembang di Internet dan apabila anda hendak tidur, anda masih teringat akan dirinya. Lantas anda tersenyum sendirian.

11
Anda melangkah perlahan apabila berjalan bergandingan dengan si dia

10
Anda berasa resah gelisah serba tak kena apabila si dia berada jauh dari mata.(namun masih kekal dan intim di hati)

9
Anda tersenyum apabila mendengar suaranya (walaupun hanya di dalam telefon)

8
Apabila anda terpandang raut wajahnya, anda tidak melihat orang lain yang turut berada di sekeliling anda. Hanya dia sahaja di mata anda tika itu.

6
Anda sentiasa memikirkan tentang dirinya setiap masa. Sampaikan di dalam tandas pun anda memikirnya..he he he

5
Anda menundukkan wajah setiap kali bertembung denganya seolah-olah anda malu tetapi dalam masa yang sama, anda ingin menatap wajahnya,...Alangkah keliru keliri keluru di buatnya...

4
Apabila si dia melemparkan senyuman pada anda (biarpun tidak menegur anda) terase betapa indahnya perasaan itu. Sukar untuk di ungkap melalui kata-kata. Anda terpana dengan senyuman itu dan ia terus melekap erat di hati anda..

3
Apabila anda membaca kenyataan ini, anda terus mengakui ada seseorang yang sedang bertakhta di ruang pemikiran dan hati anda..

2
Anda terlalu sibuk memikirkan perihal si dia hinggakan lansung tidak menyedari kenyataan TUJUH tidak dinyatakan

1
Anda perlu kembali ke kenyataan 12 dan mula membaca satu per satu kenyataan ini. Jika benar terkena pada batang idung sendiri, mulakan langkah anda untuk menawan hati si dia. Sekaligus memastikan si dia menjadi hak milik anda abadi..No comments:

Post a Comment